Zonder sponsoren geen Meierij Classic. Wilt u de Lustrum Editie sponsoren? Neem dan contact met ons op.

Hieronder staan onze pakketten:

Brons

 • Website vermelding
 • Roadbook vermelding
 • Logo vermelding in alle mailings
 • Locatiebanner
 • Logo vermelding in social media posts
 • Aanbieden bedrijfsinformatie
 • Geen equipe
350
Aanmelden

Zilver

 • Website vermelding
 • Roadbook vermelding
 • Logo vermelding in alle mailings
 • Locatiebanner
 • Logo vermelding in social media posts
 • Aanbieden bedrijfsinformatie
 • 1 equipe
650
Aanmelden

Goud

 • Website vermelding
 • Roadbook vermelding
 • Logo vermelding in alle mailings
 • Locatiebanner
 • Logo vermelding in social media posts
 • Aanbieden bedrijfsinformatie
 • 2 equipes
1250
Aanmelden

Onze dank gaat uit naar de sponsoren, die de Meierij Classic Lustrum Editie mede mogelijk maken!

Sponsoren Goud:

 Jaguar the Adventure

Sinds 2009 is The Adventure de Jaguar dealer voor de regio ‘s-Hertogenbosch. Op de Reitscheweg 35 in ‘s-Hertogenbosch vindt u het merk Jaguar samen met Land Rover onder één dak. Beide merken presenteren zich met hun eigen lijn en zichtbaarheid. The Adventure kenmerkt zich door laagdrempelige klantbenadering, persoonlijk contact en de servicegerichte instelling. Optimale aandacht en maximale service voor de klant vinden wij erg belangrijk. Jaguar The Adventure is de snelst groeiende Jaguar dealer van Nederland. In 2013, 2015 en 2018 is The Adventure uitgeroepen tot de “BEST JAGUAR DEALER OVERALL”. Dit is een fantastische waardering voor ons bedrijf.

www.theadventure-jaguar.nl

Nobracars Mini/BMW

 

Wij zijn NobraCars, sinds 1978 officieel BMW dealer in Helmond en Uden. Met onze expertise en ervaring dragen wij bij aan de regio die voor ons en onze klanten als thuis voelt. Zo blijven we ons verbinden met zowel nieuwe, als lang bestaande relaties. Langdurige verbinding met en voor de lokale gemeenschap uit zich in loyaliteit vanuit beide kanten. Zowel zakelijk als particulier zijn wij het vertrouwde adres voor alles wat met BMW en MINI te maken heeft.

www.nobracars.nl

Blacktrace – Mergers & Acquisitions

Blacktrace is een onafhankelijke fusie- en overnamespecialist. Wij begeleiden (middel)grote ondernemingen bij fusie- en overnametransacties en bij het aantrekken van eigen en vreemd vermogen. Wij helpen ondernemingen om een volgende fase te bereiken en begeleiden transacties op het gebied van verkoop, aankoop, management buy-out, waardebepaling, financiering en exit.

www.blacktrace.nl 

Sponsoren Zilver:

Sublime

SUBLIME Cars heeft een missie: de ultieme auto-ervaring creëren voor autoliefhebbers – of je nou auto-eigenaar, carspotter of familielid bent… Als je maar van brullende uitlaten en blinkende bolides houdt. Zoals we bij SUBLIME altijd zeggen: “we leven een versnelling hoger”.

Onze community van autofanaten is snel groeiende. SUBLIME organiseert evenementen met unieke concepten zodat supercar eigenaren een dag hebben om naar uit te kijken. Door het blijven organiseren van evenementen werkt SUBLIME aan een grotere community. Maar niet zomaar een community – bij SUBLIME waarderen we loyaliteit en vormen we als het ware een familie.

www.sublimecars.nl

Van Udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout is één van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Volkswagen Bedrijfswagens, Kalkhoff & Urban Arrow e-bikes-dealers van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch, Oss, Boxtel, Veldhoven en Veghel.

Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel (Carlux Autoschade) en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC).

www.udenhout.nl

BVH Projectontwikkeling

BVH projectontwikkeling heeft als doel om elk jaar meerdere duurzame woningbouwprojecten te realiseren. Deze projecten variëren van enkele woningen tot grotere seriematige woningbouw op uitbreidingslocaties en van huur- of koopappartementen tot speciale woonzorglocaties.

De bijna 80 jaren ervaring van Van Herpen in de particuliere en seriematige woningbouw,  geeft BVH Projectontwikkeling een goede basis om nieuwe  woningbouw projecten te ontwikkelen. Dit doen we onder andere in samenwerking met woningbouwcoöperaties, CPO-verenigingen, projectontwikkelaars, gemeenten, zorginstellingen en particulieren.

www.bvhontwikkeling.nl

Elektrototaalmarkt

Hét inkoopcentrum voor elektro! Elektrototaalmarkt heeft een zeer ruim assortiment van elektro artikelen. Wij werken met een team van ervaren specialisten uit de elektro- en installatiebranche. Met kennis van zaken staan wij daarom altijd voor u klaar om u op weg te helpen en u te voorzien van deskundig advies. Bij Elektrototaalmarkt vindt u eenvoudig wat u zoekt en bestelt u dus met gemak de juiste artikelen voor elke klus.

www.elektrototaalmarkt.nl

Klap Verzekeringsmakelaar

Klap Verzekeringsmakelaar is een familiebedrijf dat al meer dan 165 jaar particuliere en zakelijke relaties adviseert op het gebied van verzekeringen. Dat merkt u aan de persoonlijke adviezen met een juiste mix van preventie en verzekeren, tegen de voor u beste condities. Onze relaties waarderen ons niet voor niets met een gemiddeld rapportcijfer van een 8,8 in 2019. Daar zijn wij trots op!

www.klap.com

Sponsoren Brons:

BDO Accountants & Adviseurs

Nieuwe perspectieven, dát is wat BDO u wil bieden. En kan bieden, dankzij onze unieke combinatie van lokale marktkennis en een internationaal netwerk. Persoonlijke dienstverlening en een professionele aanpak. BDO helpt u graag om vanuit een andere invalshoek naar uw business te kijken. Zodat u de juiste beslissingen neemt om uw organisatie sterker, wendbaarder en succesvoller te maken. Of u nu een mkb-bedrijf, familiebedrijf, publieke organisatie of internationale onderneming bent.

www.bdo.nl

Appèl Bedrijfscatering

BEDRIJFSCATERAAR MET ACCENT.  Familiebedrijf Appèl verzorgt de horeca op bijna 700 locaties. Op onze eigen creatieve wijze creëren we een bedrijfsrestaurant dat aansluit bij het karakter van de organisatie. Samen met onze gepassioneerde medewerkers zorgen wij dagelijks voor genietmomenten op het werk.

www.appel.nl

Locaties:

De Ruwenberg

De Ruwenberg, centraal gelegen in Sint-Michielsgestel, is het conferentieoord en hotel voor meetings en events in alle maten, voorzien van uitgebreide indoor en outdoor faciliteiten.

www.ruwenberg.nl

Landgoed Baest

Landgoed Baest, monumentaal en indrukwekkend. Landgoed Baest is gelegen in de gemeente Oirschot, tussen Tilburg en Eindhoven. Het Landgoed is zo’n 500 hectare groot, grotendeels bestaand uit bos, weiden en waterpartijen. Een enclave: het hoofdhuis en diverse gerestaureerde bijgebouwen vormen tezamen een idyllische, van oorsprong Middeleeuwse nederzetting. Het aantrekkelijke Huis te Baest, gebouwd begin 16e eeuw, in de 18e eeuw aangepast, is omgeven door een historische tuin.

www.landgoedbaest.nl

Kloosterhotel Zin

Met de eeuwenoude waarde van de fraters van Tilburg in ons achterhoofd, zetten wij de taak voort om meer compassie in de maatschappij te brengen voort. Toen meer dan 20 jaar geleden Wim Verschuren Kloosterhotel ZIN en ZIN in Werk startte had hij nooit kunnen denken dat ZIN nu nog steeds even relevant en noodzakelijk is. Met veel plezier zet het team van ZIN zich iedere dag in om jou te ontzorgen in het organiseren van jouw bijeenkomst.

www.kloosterhotelzin.nl