Na de zeer geslaagde edities van de Meierij Classic 2011, 2013, 2015 en 2017 organiseren de Lions Clubs Bernheze en Rosmalen voor de 5e keer deze unieke toertocht voor klassieke, bijzondere en elektrische auto’s op 21 mei 2023.

Na de zeer geslaagde edities van de Meierij Classic 2011, 2013, 2015 en 2017 organiseren de Lions Clubs Bernheze en Rosmalen voor de 5e keer deze unieke toertocht voor klassieke, bijzondere en elektrische auto’s op 21 mei 2023. Ook dit keer zullen de opbrengsten gebruikt worden voor regionale goed doelen, te weten: Stichting Tim uit Schijndel en de Vincentius Vereniging Sint Michielsgestel.

Op 21 mei 2023 zal de rally worden gestart op hotel en congrescentrum De Ruwenberg in Sint Michielsgestel. Na koffie of thee en de uitreiking van het routeboek zullen alle equipes de rally aanvangen om het mooie Brabantse land te ontdekken.

Halverwege de route is de tussenstop gepland op Landgoed Baest in Oost-, West-, en Middelbeers. De organiserende Lions verenigingen zullen hier tevens de lunch verzorgen, waarna het tweede gedeelte van de rally kan starten.

Wij zijn blij dat we deze editie van de Meierij Classic Kloosterhotel Zin als finish en diner locatie hebben kunnen vastleggen. Op deze locatie kunnen alle deelnemende equipes genieten van de borrel en aansluitend tijdens het diner van de heerlijke smaken van de mooie gerechten uit de keuken van Kloosterhotel ZIN. Bij ZIN wordt gewerkt met biologische seizoen producten, bij voorkeur van lokale producenten.

De After Movie 2017

Korte impressie 2017