Zonder sponsoren geen Meierij Classic. Onze dank gaat uit naar hen die de Meierij Classic ook in 2017 mogelijk maken:

De Ruwenberg

Sfeervolle locatie
De Ruwenberg, centraal gelegen in Sint-Michielsgestel, is het conferentieoord en hotel voor meetings en events in alle maten, voorzien van uitgebreide indoor en outdoor faciliteiten.

Kasteel Maurick


Kasteel Maurick in Vught is een prachtige historische locatie met eigentijdse en veelzijdige mogelijkheden om te eten, feest te vieren en zakelijke ontmoetingen te organiseren.

Porsche Centrum Eindhoven


Porsche Centrum Eindhoven is het professionele adres voor nieuwe, jong gebruikte en ook klassieke Porsches. Tijdloos rijplezier.

Stripe Big Band


Stripe Big Band uit Boxtel speelt in een bezetting van rond de 25 muzikanten een uitgebreid repertoire van jazzklassiekers, latin, soul, pop en funk, inclusief zang. Een band met een stem.

Rabobank Het Hart van De Meierij


De Rabobank zet zich dagelijks in voor een uitstekende financiële dienstverlening aan onze klanten. Daarnaast versterken we de Brabantse leefomgeving door sponsoring van (sport)verenigingen en het geven van donaties aan ontelbare maatschappelijke initiatieven, zoals bijvoorbeeld SlowCare.

Jaguar Landrover The Adventure


The Adventure is dé Jaguar Land Rover dealer voor regio ‘s-Hertogenbosch. Kwaliteit en klantvriendelijkheid bieden is voor ons het gene wat telt. U bent van harte welkom om onze nieuwe showroom te komen bezoeken. Jaguar Land Rover The Adventure, Reitscheweg 35, ’s-Hertogenbosch, www.the-adventure.nl

Dunuit BV

   
Dunuit BV is de werkmaatschappij van Wim van Acht die Mergers & Acquisition begeleidt als partner van Blacktrace M&A én investeert in ondernemingen: Het Groene Genoegen (Tuin en Landschapsdiensten), Exasun (zonnepanelen bouwer), Elcee (distributeur en technische engineering), Present Time (distributeur van huis decoratie artikelen) en Unipak (producent van vacuüm gevormde kunststof verpakkingen voor de levensmiddelenindustrie).

HLB Van Daal & Partners


HLB VAN DAAL & PARTNERS IS DAAR WAAR DE BUSINESS ZIT.
Bij accountants- en belastingadviesorganisatie HLB Van Daal & Partners kunt u rekenen op een vlotte, adequate en persoonlijke afhandeling van uw bedrijfseconomische en financiële vragen. Heldere dienstverlening, loyaal aan de klant en bewust ondernemend. Dát is typisch HLB. U kunt zorgeloos ondernemen, HLB regelt het. WWW.HLB-VAN-DAAL.NL