2

De organiserende Lions Clubs Bernheze en Rosmalen kijken terug op een prachtige editie 2013 van de Meierij Classic toertocht. Op zondag 26 mei waren zelfs de weergoden ons goedgezind; fris maar droog en dat was een meevaller na zoveel dagen nattigheid. Rijden door het prachtige Brabant en Gelderland is toch net iets prettiger als de zon zich laat zien.

2

Een prima automobielevenement dus, met een pittige route en uitstekend verzorgde culinaire intermezzo’s. Maar het succes van zo’n dag valt of staat toch met de vele helpende handen en de medewerking van de deelnemers. Daarom willen we iedereen bedanken die het mogelijk heeft gemaakt dat de editie 2013 van de Meierij Classic zo’n succes was. En natuurlijk vergeten we ook de sponsoren niet: Solving IMCG, Conferentie- en Trainingscentrum De Ruwenberg, Porsche Centrum Gelderland, ING Bank, SternSchade en Witoma Caravans.

2

Alle betrokkenen samen hebben er voor gezorgd dat de Lions Clubs Bernheze en Rosmalen een cheque van € 8.000 konden overhandigen aan het goede doel van dit jaar, de plaatselijke afdelingen Maas en Leijgraaf en ’s Hertogenbosch van de Stichting Leergeld.

 

“Bedankt en tot een volgende Meierij Classic!”

 

Bekijk hier een impressie van de Meierij Classic 2013